Bondegårdsferie, farmpark og fodboldgolf i nordjylland

Lidt nord for Aalborg, nærmere betegnet ved Vodskov finder du en helt fantastisk nordjysk perle. Der er tale om Nymarksminde Farmpark og fodboldgolf.

Hos Nymarksminde finder du landlig idyl, sjove og spændende aktiviteter, konferencefaciliteter, overnatningsmuligheder og meget andet.

Hos Nymarksminde finder du bl.a.

  • Farmpark – kom helt tæt på alle dyrene
  • Fodboldgolf – spil golf med fødderne
  • Bed and breakfast – bo i de dejlige lyse ferielejligheder
  • Konferencer – stort konference/mødelokale med LCD-projektor, aircondition og trådløs internet

 

Farmpark

I farmparken kan du hjælpe med at fodre dyrene og der er fri adgang til det store areal med kaniner. Her kan børnene tilbringe lang tid med at lege med de små populære pelsdyr. I Farmparken finder du udover kaninerne også grise, heste, høns, ænder, gæs, geder, får og flere spændende dyr.

 

Fodboldgolf

En af de meget populære aktiviteter hos Nymarksminde er fodboldgolfbanen. På den 18 huller store bane skal du forcere en masse sjove forhindringer og få bolden sparket i de 18 huller på færrest mulige forsøg. Er du konkurrencemenneske, vil du virkelig komme til din ret i dette sjove og spændende spil. Læs meget mere om fodboldgolf hos Nymarksminde på http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

 

Bed and breakfast og bondegårdsferie

Nymarksminde råder over 10 dejlige fuldt møblerede ferielejligheder. Lejlighederne kan lejes for kortere eller længere perioder. Men sørg for at være ude i godt tid, for der er rift om dem. Som gæst er der også mulighed for at tage sig en dukkert i den store, dejlige indendørs saltvands swimmingpool.

 

Konferencer og møder

Med ganske kort afstand til Aalborg er Nymarksminde det ideelle sted at afholde din næste konference eller det næste møde. Det store konferencelokale er indrettet lyst og venligt og råder over faciliteter som LCD-projektor og trådløs internet adgang. Derudover er lokalet udstyret med aircondition, så du er sikret et behageligt klima at afholde dine møder i.

 

Et besøg hos Nymarksminde er et kig ind i en stemning og atmosfære, som du skal lede længe efter andre steder. Og vi er sikre på, at dit første besøg hos Nymarksminde ikke bliver dit sidste.

 

Disclaimer
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *