Ny sæson i de danske forlystelsesparker

Inden længe banker en ny sæson på døren i de danske forlystelsesparker. De fleste af de udendørs parker åbner dørene for gæster igen i perioden fra slutningen af marts til slutningen af april. Så er der igen liv og glade dage i forlystelserne hen til sidst på sæsonen. Hvilket typisk er omkring slutningen af oktober måned.

Årskort til forlystelsesparkerne

Vil man besøge en forlystelsespark flere gange indenfor en sæson, kan det hurtigt betale sig, at investere i et sæsonkort. Typisk er dette sparet ind allerede ved det tredje besøg. Herudover giver mange sæsonkort også rabat eller gratis entre til en række andre udvalgte attraktioner, forlystelser og dyreparker. Så der kan være ret mange penge at spare ved at investere i et sæsonkort til favorit forlystelsesparken.

 

Forlystelsesparkerne spænder bredt

De danske forlystelsesparker spænder bredt. Fælles for stort set dem alle er, at de har familien i centrum for deres aktiviteter og at de appellerer til ”børn” i alle aldre. Mange af dem sigter desuden mod at levere en totalsoplevelse bestående af både spisning, overnatning og aktiviteter i overflod.

 

Oversigt over danske forlystelsesparker

Danmark har en række forlystelsesparker jævnt fordelt over det meste af landet. Så uanset hvor i landet du befinder dig, er der ikke særligt langt til en park fyldt med spændende forlystelser. Du kan finde en oversigt over de største af forlystelsesparkerne på http://abouteverything.dk/forlystelsesparker-forlystelser/.

 

Uddybende information om parkerne

Du kan naturligvis finde en masse information af forlystelsesparkerne på deres respektive hjemmesider. Men ønsker du en samlet uddybende information om mange af forlystelsesparkerne og deres forlystelser, kan du læse mere om en del af dem her: http://dejligfritid.dk/category/forlystelser-forlystelsesparker/.

 

Disclaimer
Author: admin

4 thoughts on “Ny sæson i de danske forlystelsesparker

  1. En tur i en forlystelsespark er også altid godt, når man skal på date. Her er mulighed for en både sjov og afslappende stemning, når man skal mødes med en ny potentiel kæreste

    1. Jeg kan kun gi’ Ida ret. En forlystelsespark er næsten altid et sikkert hit. Både blandt store og små. Og helt sikkert også til en gang dating.

    2. Jeg tilslutter mig koret, som synes forlystelsesparker er godt til en date. Det giver da god mulighed for at komme lidt i nærkontakt 🙂

  2. Jamen, helt sikkert da. Og forlystelsesparker er ikke bare godt, når man skal på dating. De er da noget for hele familien. Store som små. Unge som gamle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *