40plus.dk indtager Belgien

Det danske dating site 40plus.dk er ved at indtage Belgien. Ja 40plus.dk indtager Belgien med dating på 40plus.be. Siden er magen til den danske side, men selvfølgelig oversat.

Den store forskel som 40plus.dk benytter sig af i forhold til andre internationale dating sites er at de ikke laver en hovedside hvor man så vælger sprog. Nej de vælger at lave selvstændige uafhængige sider i de nye medlemslande. Denne fremgangsmåde er smart, fordi den gør det muligt at målrette den enkelte side det , det land som den henvender sig til. Så det kommer ikke til at føltes som en standard international løsning som mange andre sites.

Med god grund at 40plus.be indtager Belgien

Belgien har cirka samme demografiske tal som Danmark. Det vil sige cirka samme aldersfordeling, fordeling mellem kønnene og skilsmisseprocent. Så hvorfor skulle man ikke kunne få den samme succes med 40plus dating i Belgien som man har det i Danmark?

Ja, det vil tiden kun vise, men lur mig om det ikke bliver en positiv overraskelse for Belgierne at 40plus.be er kommet til deres land. På denne måde kan modne Belgiere møde ligesindede partnere, der i sin alder gerne vil finde en at hygge med, rejse med, spise med, men stadig en som vil have respekt for, at de har levet et liv før dem. Denne selvstændighed er det svært at rokke ved i en sen alder og derfor er der mange der kan have svært ved at date i en sen alder.

Men har man respekt for hinanden og viser hinanden at man tillader de hver især har haft et liv før så kommer man langt. Respekt for hinandens selvstændighed og fortid er sådan man kommer langt når man dater i en sen alder.

Disclaimer
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *