Fodboldgolf vinder frem i Danmark

I en familie skal der helst ske noget i fritiden, der er stor efterspørgsel på aktiviteter at samles om. Noget der kan underbygge følelsen af fællesskab på tværs af generationerne og alligevel ikke kræver alt for meget. Mange forældre vil gerne have ungerne lokket lidt væk fra skærmene og ud i den friske luft. Men konkurrencen om deres interesse er stor og en weekend går let med computerspil og tv. Kombinationen af de to gamle spil fodbold og golf, er noget alle kan have fornøjelse af. Fodboldgolf vinder frem i Danmark og det er bestemt ikke uden grund, at det er tilfældet.

Alle kan være med til at spille, lige fra bedstemor til børnebørn har fornøjelse af at konkurrere. Reglerne er så enkle at alle hurtigt vil kunne lære dem, de hænger ved banerne og er meget overskuelige at sætte sig ind i. Fysisk er der ikke nogen vilde krav, alle sparker så godt de kan og man behøver bestemt ikke være professionel fodboldspiller for at få succes her. Man skal hverken have fodboldstøvler eller kondisko, helt almindeligt fodtøj er fint nok. Hyggen og uhøjtideligheden omkring spillet er det, der er allervigtigst Ved alle baner er der borde og bænke, hvor det oplagt at nyde lidt medbragt mad og drikke. Mange steder er der endda en grill til fri afbenyttelse.

Argumenterne for at fodboldgolf vinder frem i Danmark, er altså talrige. Prøv selv, en lørdag eftermiddag eller til næste børnefødselsdag eller familiefest. I får nemt en god dag ud af det og så koster det slet ikke alverden. Book en bane på forhånd, eller tag chancen og kør derhen, når vejret og humøret er til det, tag bare en lækker madkurv og drikkevarer med. Ungerne vil ikke savne computeren et sekund og alle vil more sig sammen på en ny måde.

Disclaimer
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *