5 forslag til gode spil at samles om i ferien

Ferie er tid til afslapning, fordybelse og samvær med familie og venner. Og hvad er bedre at samles om end et godt spil? Det er nemlig virkelig noget, som kan bringe den danske hygge frem.

Et godt spil, hvor man kan slappe af, hygge sig og rigtig have tid til hinanden er perfekt. Og så er det selvfølgelig heller ikke af vejen, hvis man samtidig enten kan tilegne sig lidt ny læring, eller hvis man kan få brugt noget af al den viden, som man går rundt med oppe i hovedet.

Vi har samles vores bud på 5 gode familiespil, som I kan få masser af sjov af at finde frem her i sommerferien:

  1. Bezzerwisser

Et Quiz-spil med tusindvis af spørgsmål, hvor paratviden kombineres med sjov og spas. Helt perfekt at samles om, til nogle gode fælles timer.

  • Trivial Pursuit

Endnu et Quiz-spil. En efterhånden gammel klassiker, som løbende opdateres med nye kategorier og spørgsmål. Husk at vælge en udgave, som passer til den gruppe af mennesker, som skal spille sammen.

Et velkendt kortspil, som lige er til at tage med sig, når man skal på ferie. Reglerne er forholdsvis simple, så kender man ikke spillet i forvejen, er det hurtigt at lære. Det kræver ikke, at man afsætter nær så meget tid til at spille som de store quiz-spil.

Et rigtig sjovt spil, hvor man både skal mime, synge, tale og tegne. Her kan man virkelig få et godt grin, når man skal prøve at give hints til sine medspillere.

  • Partners

Et spil lidt i stil med Ludo. Men dog uden terning. Her er det de kort man trækker, som afgør hvordan med rykker med sine spillebrikker.

Find spillene og mange, mange flere hos hyggeonkel.dk. Udvalget er virkelig stort. Så afsæt god tid til at finde det/eller de helt rigtige spil til jeres ferie.

Disclaimer
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *