Find hjælp til havearbejdet på jobbi.dk

Sommeren er desværre ovre for i år, men det betyder absolut ikke at det strenge havearbejde ligeledes er slut.

Nu hvor bladende er faldet af træerne og buskene står nøgne, skal der klippes, nedskæres og alt hvad der før var grønt skal forberedes til vinteren. Det kan være tidskrævende at have en have der skal sættes i stand, uanset hvilken årstid det er!

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du enten ikke selv magter at tage dig af havearbejdet, eller hvis du ganske simpelt ikke har lyst til at bruge dyrebar tid i haven når dine resurser i stedet kan fokuseres på familien, jobbet eller fritidsinteresser.

Men hvor finder man god havehjælp disse dage, hvis man ikke har en naboknægt med en forunderligt stor viden om dansk flora, der gerne hjælper til i din have for en smule lommepenge?

Man går på jobbi.dk!

Hvordan kan Jobbi.dk hjælpe dig?

På Jobbi.dk kan du finde din næste lektiehjælper, handyman, barnepiger og meget mere.

Jobbi er en side hvor du kan finde privatpersoner der står til rådighed, når du skal male køkkenet, undervise dine børn i geometri eller bare have en ekstra hånd med det værste af havearbejdet.

Jobbi.dk er således en deleøkonomisk platform, hvor småjobs bliver formidlet. På platformen kan helt almindelige danskere stille sig selv til rådighed, og tjene lidt penge ved at hjælpe andre med de små ting i livet der ikke altid er energi til.

Kaster du et blik på de forskellige profiler under ”havearbejde” vil du på Jobbi.dk hurtig se alle de venlige, parate og smilende mennesker der er klar til at slå dit græs, klippe din hæk, vande planter eller fjerne ukrudt. Hver person har en personlig profil med foto, hvor de skriver lidt om dem selv og deres erfaring, så du er sikker på at vedkommende, du kontakter, er lige netop den havearbejder, der passer bedst muligt til dine behov.

Disclaimer
Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *